Genieten!

AANMELDFORMULIEREN

GENIETEN!

In overleg met de Villa organiseren wij graag jouw ultieme feestje, vrijgezellenfeest, babyshower, uitje met jouw clubje, etc….

 

We beschikken over vele contacten en weten altijd wel iemand te vinden die jouw uitje/feestje net dat beetje extra geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop (handettering, keramiek, krijtverf) of een proeverij (wijn, bier of champagne).

 

Het is mogelijk om onze gezellige Villa af te huren buiten onze reguliere openingstijden. Wij regelen graag dat jij zorgeloos van je feest kan genieten. Ook is het mogelijk voor je gasten een buffet te reserveren verzorgd door Marijke Schrijer.

 

Vraag ons naar de mogelijkheden!

Workshop Handlettering (€35,-) aanvang 10.00 uur incl. lunch

Deze workshop wordt verzorgd door Mascha van Raak BEZIG. Handlettering is “booming”, helemaal hip.

Wat is er leuker dan een mooie door je zelf handgeletterde kaart op te sturen of een mooie zelf geschreven cadeaulabel aan een cadeau toe te voegen. Dit kun jij echt zelf in één workshop handlettering leren! In deze workshop kun je je creativiteit helemaal kwijt door te spelen met letters en teksten en -met een paar tips en trucs- is dit helemaal niet moeilijk!

Wat leer je tijdens deze 2,5 uur durende workshop? Na een korte uitleg over handlettering beginnen we met het oefenen en schetsen van woorden en letters in een werkboekje. Vervolgens werk je je favoriete tekst of quote uit op een A4-poster en je kunstwerk gaat uiteraard mee naar huis, te samen met je werkboekje en de materialen die je nodig hebt om zelf thuis te kunnen handletteren.

Creativiteit moet gevoed worden, de workshop is inclusief heerlijke lunch en drankje naar keuze.

Schaften van de pot (volwassenen €9,50, kinderen €7,50)

etenwatdepotzwartwitposter

Geniet van een gezond samengesteld 2- gangen menu. Volwassenen betalen €9,50,- en kinderen €7,50.

Ook kan je aangeven of je vegetarisch wil eten.

Inlopen tussen 17.00 en 18.00 uur. Reserveren kan via onderstaand formulier.

X