Villa Vesper Lijn

Hey...

Wat leuk dat je ons gevonden hebt en een kijkje komt nemen in onze webshop. Wij zijn lang op zoek geweest naar een leuk ´geluks´ cadeau voor in onze conceptstore. Het bleek moeilijker dan gedacht. Zo is het plan ontstaan om een eigen lijn op te zetten. Na een periode van broeden, brainstormen, proberen, contacten leggen en uiteindelijk springen, zijn onze ideeën prachtige producten geworden.

Het hele proces hebben we samen doorlopen. Dat we konden samenwerken wisten we natuurlijk al, omdat we al een aantal jaar een conceptstore runnen in Helmond, maar dat we zo´n aanvulling op elkaar zijn geweest tijdens het ontstaan van onze eigen Villa Vesper lijn heeft ons diep geraakt. Wij zijn er daarom ook ontzettend trots op.

Alle Villa Vesper producten zijn met passie, enthousiasme en liefde gemaakt en dat kan niets anders brengen dan.....geluk.

Wanneer er vragen zijn over onze producten kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

X Natalie & Nicolette

Villa Vesper Brandevoort Helmond

Over onze meubels

Heeft u een meubelstuk staan waar u op uitgekeken bent waar u geen afscheid van wilt nemen? Wij restylen hem graag voor u. Voordeel hiervan is dat u zelf de gewenste kleur kunt kiezen. Abbondanza heeft een breed scala aan kleuren.

Wilt u zelf een meubelstuk wagen aan een opknapbeurt? Wij verkopen de Abbondanza verf in onze winkel en geven u graag uitgebreid advies over het gebruik en de mogelijkheden.