Winkel

WINKEL

“Een anders-dan-anders-winkel”. Spullen waar je blij van wordt. Meubels, woonaccessoires, sieraden, kaarten, boeken, krijtverf, servies, gadgets, speelgoed en nog veel meer leuks.

Hey…

Wat leuk dat je ons gevonden hebt en een kijkje komt nemen in onze webshop. Wij zijn lang op zoek geweest naar een leuk ´geluks´ cadeau voor in onze conceptstore. Het bleek moeilijker dan gedacht. Zo is het plan ontstaan om een eigen lijn op te zetten. Na een periode van broeden, brainstormen, proberen, contacten leggen en uiteindelijk springen, zijn onze ideeën prachtige producten geworden.Het hele proces hebben we samen doorlopen. Dat we konden samenwerken wisten we natuurlijk al, omdat we al een aantal jaar een conceptstore runnen in Helmond, maar dat we zo´n aanvulling op elkaar zijn geweest tijdens het ontstaan van onze eigen Villa Vesper lijn heeft ons diep geraakt. Wij zijn er daarom ook ontzettend trots op.Alle Villa Vesper producten zijn met passie, enthousiasme en liefde gemaakt en dat kan niets anders brengen dan…..geluk.Wanneer er vragen zijn over onze producten kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.X Natalie & Nicolette


Direct shoppen

KIJK ROND IN DE WINKEL

IMPRESSIE

Villa Vesper

Villa Vesper Lijn

Alle producten uit onze lijn zijn met passie, enthousiasme en liefde gemaakt en dat kan niets anders brengen dan …..geluk. Wij zijn er ontzettend trots op!


Webwinkel

Resultaat 1–16 van de 186 resultaten wordt getoond